dijous, 28 de setembre del 2017

Hola benvinguts al curs 2017/2018, disculpar l'espera però hem patit molts canvis, gent nova, gent que s'ha anat i necessitat d'ordenar les idees.
Aquesta setmana del 25 al 29 de setembre us informarem de tot el necessari: extraescolars, segur escolar, uniformes i tot el que fem durant tot l'any.
Adjuntem circular de benvinguda, formulari d'inscripció i requisits per a contractar el segur escolar privat voluntari.
Enguany tots els pagaments (quota de l'ampa, segur escolar voluntari i extraescolars) es realitzaran per domiciliació a través d'un SEPA. Sabem que molta gent és poc inclinada a lliurar les seues dades personals bancàries o els ve millor pagar en mà però a causa d'exigències de la inspecció educativa hem de realitzar-los d'aqueixa manera.
Els models SEPA de domiciliació de pagaments estarán a disposició vostra al llarg d'aquesta setmana en l'oficina de l'Ampa i al blog.
Quan tingueu emplenats els formularis d'inscripció de l'Ampa i el model SEPA podeu passar per l'Ampa a lliurar-los.
L'horari d'atenció en l'oficina de l'Ampa serà: Dilluns, dimecres i divendres de 9:05 h a 9:45h.
Demà hi haurà una reunió d'informació d'extraescolars en l'aula magna a les 9:00 h.

Podeu enviar-nos un mail "ampacandalix@gmail.com" o consultar el facebook "ampa candalix"

-------------------------------------------------------
Hola bienvenidos al curso 2017/2018, disculpar la espera pero hemos sufrido muchos cambios, gente nueva, gente que se ha ido y necesidad de ordenar las ideas. Esta semana del 25 al 29 de septiembre os informaremos de todo el necesario: extraescolares, seguro escolar, uniformes y todo lo que hacemos a lo largo de todo el año.
Adjuntamos circular de bienvenida, formulario de inscripción y requisitos para contratar el seguro escolar privado voluntario.
Este año todos los pagos (cuota del ampa, seguro escolar voluntario y extraescolares) se realizarán por domiciliación a través de un SEPA. Sabemos que mucha gente es reacia a entregar sus datos personales bancarios  o  les viene mejor pagar en mano pero debido a exigencias de la inspección educativa debemos realizarlos de ese modo.
Los modelos SEPA de domiciliación de pagos estarán a disposición vuestra a lo largo de esta semana en la oficina del Ampa y en le blog.
Cuando tengáis rellenados los formularios de inscripción del Ampa y el modelo SEPA podéis pasar por el Ampa a entregarlos.
El horario de atención en la oficina del Ampa será:Lunes, miércoles y viernes de 9:05 h a 9:45h.
Mañana habrá una reunión de información de extraescolares en el aula magna a las 9:00 h.

Podéis enviarnos un mail "ampacandalix@gmail.com" o consultar el facebook "ampa candalix"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada